<

Загинув військовослужбовець 14-ої ОМБр Романа Великого з Володимира-Волинського [ОНОВЛЕНО]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:14 | 15.11.2019 / Новини / , , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

14-го листопада смертельне поранення внаслідок ворожого обстрілу отримав Хомік Юрій Миколайович, солдат 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, який проживав у Володимирі-Волинському.

Унаслідок обстрілу збоку противника боєць отримав вогнепальне кульове поранення і помер під час операції в лікувальному закладі міста Гірське Луганської області, – зазначають на сайті Володимира-Волинського.

Юрій Хомік – військовослужбовець за контрактом, був призваний Володимир-Волинським об’єднаним районним військовим комісаріатом 20-го листопада 2017 року, – проживав у Володимрі-Волинському.

Цю інформацію підтвердила пресслужба 14-ої окрема механізована бригада імені князя Романа Великого у фейсбук.

“Рука проросійської гнилої мерзоти забрала в рідних найдорожчу людину, у нас – побратима й друга, в Батьківщини – її сина й воїна… Спочивай спокійно, брате, ти вже відвоював своє, до останнього подиху захищаючи Україну… А нам – продовжувати те, що ти не завершив… Завжди пам’ятимемо тебе, побратиме, і за твою смерть, будь певен, ворог поплатиться! Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким Юрія Хоміка, – йдеться у повідомленні.

Свої співчуття приносить родині загиблого героя редакція інтернет-видання “БУГ”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця