<

Загиблого на Донбасі бійця з Володимир-Волинського району привезуть 19 червня на Волинь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 19.06.2020 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Тіло загиблого бійця Іллі Струка зустрічатимуть 19-го червня на Цуманському перехресті.

Про це розповів заступник обласного комісара Ігор Підлісний, – пише Суспільне.

Зі слів заступника військового комісара, після зустрічі на Цуманському перехресті в супроводі ветеранів АТО, волонтерів, Національної поліції планують приїхати до Театрального майдану Луцька. Там священнослужителі ГО “Військові капелани Волині” відправлять панахиду.

“Машина з тілом Іллі виїхала у 23 годині вчора (18 червня, – ред), в супроводі побратимів з його військової частини”, – розповів Ігор Підлісний. Нині машина і тіло перебувають у Київській області.

У коментарі ВолиньPost Ігор Підлісний додав, що станом на 11:50 автомобіль з тілом загиблого Героя ще не доїхав до столиці України, тож, ймовірно, Волинь зустрічатиме воїна у вечірній час.

Іллю Струка поховають завтра, 20-го червня, поблизу рідного села Льотниче Володимир-Волинського району.

Нагадаємо, що володимирчанин Ілля Струк загинув 17-го червня. Військовий отримав кульове поранення не сумісне із життям під час бойового чергування. Згідно з офіційним повідомленням командування ВМС ЗСУ, Струк перебував на бойовому чергуванні на одній із позицій підрозділу. Внаслідок обстрілу він отримав поранення, яке виявилося несумісним із життям.

Нагадаємо, в звязку із загибеллю нашого земляка на Сході, у Волинській області та Володимир-Волинському районі, зокрема, оголосили 19-го червня Днем жалоби.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер