<

Загиблого героя з Нововолинська зустріли лучани

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:52 | 15.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Траурний кортеж з тілом загиблого на сході України 22-річного Богдана Корнелюка зустріли у Луцьку. Юнака провели до села Забороль, звідти його повезли у рідний Нововолинськ.

Традиційно, кортеж складався із більше ніж з десятка автомобілів активістів Автомайдану України, Самооборони Волині, волонтерського центру «Серце патріота», активістів та волонтерів Волині. Героя вони зустріли на поліцейському посту в Цумані. Привіз воїна на Волинь офіцер запасу з Нововолинська та волонтер Валерій Курстак, – повідомляє ІА Волинські новини.

«Дорога була дуже важкою. Ледь не застрягли, але, хвала Богу, вискочили на дорогу і поїхали на Волинь», – зізнався Валерій.

Звідти, у супроводі патрульних, кортеж рушив до Луцька. У центрі міста лучани, які слухали святковий концерт, віддали шану загиблому. Чимало людей зустрічали автомобіль з позначкою «вантаж 200» на колінах.

Загиблого провели до села Забороль, що поблизу Луцька. Звідти близько 17:00 тіло повезли в Нововолинськ.

Нагадаємо, у ніч із 11 на 12 січня нововолинець Богдан Корнелюк, боєць 94-го року народження, отримав смертельне поранення від кулі снайпера. Богдан Корнелюк пішов служити за контрактом. 3 квітня 2016-го року, службу ніс у Станиці Луганській, – повідомляє військовий комісар Олександр Плужник.

Загиблий був неодружений. У нього не було нікого, крім батька, який проживає у Володимирі-Волинському. Богдан Корнелюк навчався у Нововолинську, в школі №3, пізніше у ПТУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа