<

Заходи безпеки: в Києві на вулиці вивели озброєні патрулі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 17.03.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Заходи безпеки посилені в урядовому кварталі, на залізничному вокзалі і автовокзалах. Патрулі отримали автомати та набої.

Правоохоронці посилили заходи безпеки на території Києва для недопущення дестабілізації оперативної обстановки. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на представника МВС Артема Шевченка в п’ятницю, 16 березня.

“Було доручення міністра внутрішніх справ щодо забезпечення громадської безпеки та порядку в місті Києві спільними патрулями Нацполіції та Нацгвардії. Це було зроблено для забезпечення цими нарядами громадського порядку в Києві, протидії злочинності та недопущення дестабілізації оперативної обстановки”, – сказав Шевченко.

За його словами, заходи ввели сьогодні, 16 березня, і триватимуть вони до “особливого розпорядження”.

“Залучені додаткові спільні наряди з Національною гвардією, зокрема, озброєні автоматичною зброєю і боєприпасами”, – додав Шевченко.

Прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що заходи безпеки посилили, зокрема, в урядовому кварталі, на залізничному вокзалі і автовокзалах.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що 18 березня російських виборів в Україні не буде. У дипустанови Росії в Києві, Харкові, Одесі та Львові будуть допускатися виключно особи з дипломатичним статусом.




один коментар
  1. Комендантський час??? Кому страшно в Урядовому кварталі? В яких випадках ці супер копи мають право застосовувати зброю на ураження? Може військовий стан???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер