<

Загін волинських правоохоронців провели у зону АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 25.03.2015 / Новини /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Основні завдання, які виконуватимуть правоохоронці у зоні АТО – забезпечення охорони громадського порядку, служба на блокпостах, перевірка транспортних засобів на наявність зброї та вибухових пристроїв, перевірка документів підозрілих осіб щодо їх можливої причетності до кримінальних угрупувань та терористичних організацій.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

До міліціонерів зведеного загону із настановами та побажаннями звернувся начальник управління МВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига:

– Ще й досі на Сході ситуація залишається напруженою та доволі складною: бойові дії не припиняються. Активізувалися бандформування, які прикриваючись членами добровольчих загонів, займаються протиправними, незаконними діями. Тому я закликаю вас бути пильними, працювати злагоджено, чітко виконувати вказівки старших керівників. Не дайте скомпрометувати себе й міліцію України загалом.

Очолив гідну зміну волинських правоохоронців начальник управління громадської безпеки УМВС підполковник міліції Володимир Солоненко. Він супроводжуватиме бійців до місця призначення і разом із ними нестиме службу:

– Зведений загін змінить наших колег, які вже понад місяць несуть службу у зоні АТО. Кожен із нас розуміє, куди їде і які завдання стоять перед нами. Напередодні був проведений інструктаж, на якому наголосили на заходах особистої безпеки, на чіткому виконанні наказів і дій міліції в межах закону. Тому із впевненістю можу сказати, що увесь особовий склад готовий до виконання поставлених завдань.

Благословив у тривале відрядження чоловіків настоятель храму Святої Великомучениці Параскеви отець Валентин:

– Церква молиться за воїнів-визволителів нашої землі. Нехай покров Матері Божої береже вас. Щоби у вашому серці ви несли віру, любов, терпіння.

Викладач Волинського училища професійної підготовки працівників міліції майора міліції Микола Пелих вважає, що кожен чоловік, який одягнув форму, в першу чергу повинен виконати свій обов’язок перед державою. Він запевнив, що усі накази волинські правоохоронці виконають із честю. І в цьому їм допоможуть підтримка та молитви не тільки рідних і близьких, а й усіх українців.

У нагрудній кишені Миколи Пелиха – малюнок його 7-річного сина Владика. Школяр вірить, що він стане оберегом для татка від усіх небезпек та підтримає у важкий для нього час.

Кілька хвилин для прощань, обіймів та рукостискань – і автобус із правоохоронцями вирушив у далеку дорогу.

PM805image003
PM110image004
PM573image005
PM845image006
PM204image007




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер