<

Захарченко закликав ДНР готуватися до поновлення війни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 18.09.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Глава ДНР пригрозив розбити Збройні сили України в разі нових боїв.

Глава ДНР Олександр Захарченко закликав населення “республіки” готуватися до нової війни з Україною. Про це Захарченко заявив 17 вересня під час візиту в Докучаєвськ, передає агентство REGNUM, – пише Корреспондент

“Не факт, що нам знову не доведеться воювати. Так, швидше за все доведеться, і до цього моменту треба готуватися”, – вважає Захарченко.

За його словами, ДНР – це вже “не територія України, а незалежна держава”.

“Треба запустити роботу з молоддю. Починаючи зі школи і аж до створення піонерських організацій, щоб діти розуміли, що вони живуть в іншій країні. Так, ми вболівали за Шахтар, ми вболівали за Динамо (Київ), коли вони грали. Але не ми розпочали війну. Ми не приходили до Києва і не починали бомбити його аеропорт. Не ми кинули проти людей танки”, – сказав Захарченко.

Глава ДНР пообіцяв розбити Збройні сили України в разі їх наступу.




один коментар
  1. Проклятий сепарюга “жаждет крови”,йому не “ймется” від спокійного життя,бо його прибутки і йому подібних катюг пропорційні кількості смертей українських громадян,що з одного боку, що з іншого.Шановні брати-донбасівці,ви,що будете гинути за оту мерзоту,яку Путін держить,як сторожового пса?!!Пора захистити себе по-справжньому,по-чоловічому-по зубам,по мозгам і вон з території України!До свого хазяїна підбирати остатки з барського столу!..Наволоч,кровожерів,звірюг у людській подобі народ і БОГ ПРОКЛЯЛИ!!!А це вже їхній кінець,бо час розплати настає-і тому йому знову потрібна людська кров!Приїздіть до нас,якщо не скоїли великого гріха-простимо,дамо можливість залишитись живими і нормально жити,бути вільними від гріхів та принижень…Народ України милосердний і чужого не хоче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер