<

Захарченко вимагає від цивільних здати зброю до 4 квітня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 30.03.2015 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Глава ДНР наказав роззброїти бойовиків, що не входять в “армію республіки”.

Глава ДНР Олександр Захарченко наказав своїм підлеглим, які не є співробітниками силових структур ДНР, до 4 квітня здати зброю. Про це повідомляють інформаційні ресурси сепаратистів, – пише Корреспондент

За словами Захарченка, це робиться для “підтримки правопорядку на території республіки”.

“Олександр Захарченко своїм указом постановив: до 4 квітня 2015 року всім особам, які не є співробітниками силових структур ДНР, здати наявні в них озброєння і боєприпаси. На “міністра внутрішніх справ ДНР” покладено виконання заходів із затримання, роззброєння та ізолювання осіб, що не виконають ці вимоги”, – йдеться в повідомленні.

Особи, які не виконають у встановлений термін вимоги про здачу зброї, будуть визнані “учасниками бандформувань, щодо них буде здійснюватися роззброєння (ліквідація) за допомогою проведення спеціальних операцій та притягнення їх до кримінальної відповідальності відповідно до чинного законодавства ДНР”.

“Закликаємо жителів надавати активну громадянську допомогу в інформуванні представників військової комендатури про факти порушення вимог указу глави ДНР. Прийом озброєння і боєприпасів буде здійснюватися в органах військової комендатури”, – наголошується в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер