<

Зафіксували вже п’ятий летальний випадок серед українських військовослужбовців, інфікованих коронавірусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 19.06.2020 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Збройних силах України за минулу добу виявили 11 нових випадків захворювання на COVID-19, один військовослужбовець помер від ускладнень. Це п’ятий летальний випадок у ЗСУ з початку епідемії.

Про це повідомила пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

Померлий військовий хворів з 4-го червня. Він проходив лікування у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону міста Львова.

Чоловік мав хронічні супутні захворювання, які потребували лікування вузькопрофільних спеціалістів, тому 10 червня його евакуювали до Національного військово-медичного клінічного центру в Києві.

18-го червня стан його здоров’я погіршився, реанімаційна бригада розпочала інтенсивну терапію, але врятувати хворого не вдалося — наступила зупинка серця.

Станом на ранок 19-го червня у Збройних Силах України на COVID-19 хворіє 143. Всього за час пандемії одужало 242 людини. На ізоляції (зокрема самоізоляції) перебуває 386 осіб.

За минулу добу зареєстровано 11 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них у Сарненській центральній районній лікарні знаходиться на лікуванні 1 працівник ЗС України. Вдома під наглядом медичної служби перебувають 10 осіб (Київська область – 2 військовослужбовця, Вінницька область – 1 військовослужбовець, Волинська область – 1 військовослужбовець та Львівська область 5 військовослужбовців). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок