<

Забрався на електроопору: на Ківерцівщині від удару струмом загинув підліток

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:54 | 28.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

27-го травня у Ківерцівському районі струмом вбило 16-річного підлітка, який виліз на електроопору.

Про це інформують на сайті Волиньобленерго.

Зазначають, що 16-річний хлопець увечері 27-го травня забрався на опору повітряної лінії 35 кВ у Ківерцівському районі, де відбулося ураження електричним струмом, у результаті дитина загинула.

Батькам нагадують подбати про безпеку дітей! А особливо коли вони перебувають на карантині.

“Підлітки, забираючись на електроопору, не задумуються про небезпеку, на яку наражають себе. Об’єкти електричних мереж та їхні конструктивні елементи – це не місце для розваг!”, – йдеться в повідомленні.

Згодом стало відомо, що підліток ліз на електроопору не один, – повідомляють Волинські новини, посилаючись на коментар голови Цуманської ОТГ Анатолія Дорошука.

Голова ОТГ зазначив, що хлопець – з порядної благополучної сім’ї, в якій п’ятеро дітей. Юнака характеризували як доброго та спокійного.

Місцеві жителі кажуть, що на електроопору ліз не лише він, а ще декілька його знайомих. Проте струм уразив лише одного з них.

Анатолій Дорошук зазначив, що останнім часом все більше дітей займаються небезпечними розвагами, чого робити ніяк не треба. Він закликав дітей бути обережними, а батьків – роз’яснити дітям про смертельну небезпеку, яка може їх очікувати під час таких забав.

Нагадаємо, за останній місяць в лікарні з важкими опіками від ураження струмом опинилися троє підлітків.

Так, 17-го травня о 3:00 хлопець 2004 року народження отримав травми внаслідок удару електричним струмом. Це трапилось на даху вагона поблизу залізничного вокзалу у Луцьку. Також у Ковелі 18-го травня двоє підлітків потрапили в реанімацію через небезпечні розваги на залізниці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа