<

За тиждень у Волинській області ліквідували 19 пожеж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 21.10.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На Волині у період з 15 по 20 жовтня рятувальники ліквідували 19 пожеж.

Так, 16 жовтня пожежники ліквідували загорання торфу на площі 0,7 га у селі Микитичі Володимир-Волинського району, – повідомляють волинські рятувальники.

19 жовтня рятувальники загасили пожежу, що охопила осередками торфовище в урочищі Пурасьове біля села Карасин Камінь-Каширського району. Наступного дня рятувальники з міста Любомля ліквідували пожежу торфу та чагарників на площі 0,35 га в урочищі Придатки біля села Старовойтове Любомльського району.

Крім того, на минулому тижні співробітники ДСНС ліквідували пожежі трав’яного настилу та сухої рослинності у Старовижівському, Камінь-Каширському та Маневицькому районах. А в Любешівському районі 18 жовтня працівники Служби 101 приборкали пожежу на полігоні твердих побутових відходів на околиці райцентру.

За попередніми даними, загорання траплялися через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Тривають заходи з виявлення осіб, причетних до виникнення загорань на торфовищах.

Працівники групи піротехнічних робіт знешкодили 28 боєприпасів, виявлених у Рожищенському, Камінь-Каширському, Турійському та Володимир Волинському районах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок