<

За тиждень на Волині хворих на кір стало удвічі більше

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:36 | 18.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За останній тиждень у Волинській області зареєстрували аж 193 випадки кору. Це найбільший показник за тиждень із січня 2018 року.

Для порівняння, протягом попереднього тижня зафіксували вдвічі менше – 98 випадків, повідомляє перший, з посиланням на Волинський обласний лабораторний центр.

Це найбільша кількість зареєстрованих випадків за тиждень з початку спалаху із січня 2018 року. Щоденно фіксується від 20 до 35 нових хворих кором.

Також збільшилась кількість хворих щодо дорослого населення, до 45% від загальної кількості хворих. Серед дітей найбільше хворіють у віці 5 – 9 років, котрі вчасно не отримали другу дозу КПК.

З початку року в області зареєстровано 349 випадків кору,  інтенсивний показник захворюваності розцінюється як високий і перевищує середньодержавний. 

За даними Центру громадського здоров’я, з початку року Волинь знаходиться на 9 місці за показниками захворюваності на 100 тисяч населення після Рівненської, Чернівецької, Львівської, Вінницької, Тернопільської, Хмельницької, Закарпатської та Івано-Франківської областей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа