<

За сварку з відвідувачами “Бандерштату” міліціонер отримав догану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:45 | 12.08.2015 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

За сварку з відвідувачами фестивалю “Бандерштат 2015” міліціонер отримав догану.

За результатами службового розслідування, призначеного керівництвом УМВС, правоохоронцю оголошено сувору догану, – повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Службове розслідування розпочали через конфліктну ситуацію між працівниками міліції та групою молодих людей, що відбулася 1 серпня в Луцьку.

Нагадаємо: у соціальних мережах та деяких ЗМІ поширилося повідомлення та відео щодо непорозуміння між працівником міліції та групою осіб. Під час перевірки документів молодих людей, обличчя яких були приховані шарфами, працівник міліції забороняв відеофіксацію своїх дій.

За результатами службового розслідування, працівника роти патрульної служби Луцького МВ УМВС України у Волинській області притягнуто до дисциплінарної відповідальності – оголошено сувору догану.

– Усі повідомлення про факти неналежної поведінки працівників міліції ретельно перевірятимуться. У випадку підтвердження інформації моя реакція – чітка і принципова: винні будуть покарані, – акцентував начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер