<

За спільника брата Вовка внесли майже 3 млн грн застави: його відпустили з-під варти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:36 | 10.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

За адвоката, підозрюваного в отриманні 100 тисяч доларів хабара, внесли заставу у розмірі майже 3 млн гривень. Чоловік є фігурантом у справі спільно з братом голови Окружного адмінсуду Вовка Юрієм Зонтовим.

Про це Українській правді розповіла очільниця відділу комунікацій Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис.

Підозрюваного 9-го квітня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду відправив під варту на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 2 млн 951 тис грн. За словами Олесі Чемерис, пообіді фізична особа внесла за адвоката повну суму.

Нагадаємо, раніше брата скандального судді Вовка відправили під варту, але з можливістю вийти під заставу у 35 млн гривень.

Зазначається, що Юрій Зонтов – співробітник Служби зовнішньої розвідки, але водночас продовжував займатися адвокатською діяльністю. Його та ще одного адвоката затримали на хабарі у 100 тисяч доларів. Гроші вони начебто мали передати рідному брату Зонтова – голові Окружного адмінсуду столиці Павлу Вовку, за ухвалення “потрібного” рішення.

Робив це Зонтов, підозрюють оперативники, не вперше. Бо під час обшуків у столичній квартирі самого Вовка – напередодні вилучили майже п’ять мільйонів доларів і антикваріат. Які, за даними слідства, привозив той же затриманий рідний брат судді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер