<

За спалювання рослинності та відходів оштрафували жителів Нововолинська, Володимир-Волинського та Іваничівського районів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:23 | 16.09.2020 / Новини / , , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

15-го вересня в Іваничівському районі за статтею 82 КУпАП оштрафували чотирьох людей, які спалювали відходи. У Нововолинську виявили двох екопорушників. Вони сплатять по 340 гривень штрафу.

У Володимир-Волинському районі інспектори ДЕІ під час спільного рейду з працівниками Управління ДСНС України у Волинській області оштафували трьох екопорушників. На них склали протоколи згідно з статтею 82 Кодексу України про адміністративну відповідальність за спалювання відходів, – повідомляє Державна екологічна інспекція у Волинскій області.

У Любешівському районі під час рейду екоіспектори виявили чоловіка, який спалював суху рослинність. На екопорушника склали штраф за статтею 77-1 КУпАП. Він має сплатити 3060 гривень штрафу.




один коментар
  1. Набридли ті палії. Ввечері вийти на двір не можливо, в когось одяг сохне, в когось діти малі гуляють. Потрібно щоб поліцейські їздили і через гучномовець попереджали про відповідальність за паління трави і сухостою як це було коли починався коронавірус. Тоді і поліцейські машини їздили, і пожежні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа