<

За себе і за депутата з Волині: у Верховній Раді знову зафіксували випадок з кнопкодавством

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:50 | 12.09.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Журналісти спіймали на кнопкодавстві нардепку з партії «Слуга народу» Олену Копанчук. Вона проголосувала за себе і за свого сусіда у сесійній залі, Нардепа В’ячеслава Рубльова з Волині.

Про це повідомили на сайті громадського руху «ЧЕСНО».

Олена Копанчук – мажоритарниця «Слуги народу» від округу №189 на Хмельниччині (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони). Вона кнопкодавила 11 вересня о 13:32, під час голосування за законопроект про внесення змін до закону “Про будівельні норми” щодо удосконалення нормування у будівництві (№1052) за основу.

Депутатку з «Слуги народу» спіймали за кнопкодавством на пульті нардепа з Волині

Копанчук сидить у четвертому ряду третього (якщо рахувати зліва направо) сектора сесійної зали.

Судячи з відео, Копанчук натиснула на кнопку на пульті сусіда праворуч – мажоритарника «Слуги народу» з Волині (округ №20) Вячеслава Рубльова. У результатах голосування зазначено, що обидва нардепи проголосували «за».

Нагадаємо, 10-го вересня під час другого засідання Верховної Ради IX-го скликання зафіксували перший випадок «кнопкодавства». Депутат з 51-го округу в Донецькій області, самовисуванець Олександр Ковальов голосував за себе і за свого колегу Максима Єфімова під час ухвалення проєкту закону про особливу процедуру усунення президента України з посади президента (імпічмент) в першому читанні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа