<

За розбиту службову машину ковельському посадовцю присудили 340 гривень штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 16.09.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У липні в Ковелі чиновник Держпродспоживслужби став винуватцем ДТП. За розбиту автівку посадовцю присудили 340 гривень штрафу та судовий збір на користь держави – 384 гривні 20 копійок.

Про це пише Район.Ковель.

Управління патрульної поліції у Волинській області направило до суду справу про притягнення до адміністративної відповідальності провідного спеціаліста управління відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Володимира Мельника, який проживає у селі Білашів Ковельського району.

26 липня 2019 року о 13 годині 20 хвилин з його вини в місті Ковелі на вулиці Грушевського, 98-А сталася аварія. Керуючи службовим автомобілем Daewoo Lanos, він виїхав з території місцевої контори фітосанітарної безпеки, але при цьому не надав переваги BMW 316, що рухався головною дорогою. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди машини отримали механічні пошкодження із суттєвими матеріальними збитками.

В судовому засіданні з розгляду даної справи чиновник Держпродспоживслужби свою вину визнав повністю.

Ковельський міськрайонний суд постановив стягнути з Володимира Мельника штраф в сумі 340 гривень та судовий збір на користь держави – 384 гривні 20 копійок.

Фото на головній – ілюстративне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер