<

За рік у Нововолинську відремонтували 2,5 тисячі м² доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:04 | 18.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарів 13

Всього у 2019 році капітальним ремонтом заплановано відремонтувати 3,4 тис. м2 асфальтобетонного покриття доріг Нововолинська та селища Благодатне на суму 2,455 млн. грн. Вже  виконано роботи на площі 2,5 тис. м2 (73,5%).

Про це розповів начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації Боглан Миронюк 17-го жовтня на засіданні виконавчого комітету під час звітування про підготовку підприємств міста до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Миронюк повідомив, що на перебувають на стадії завершення роботи з капітального та поточного ремонту міських доріг за рахунок коштів міського та обласного бюджетів.

Освоєно 2, 248 млн. грн. бюджетних коштів. Поточним ремонтом відремонтовано 2,5 тис. м2 доріг (88%) на суму 1,2 млн. грн., освоєні кошти на ямковий ремонт – 1,527 млн. грн., виконано роботи з нанесення дорожньої розмітки на дорогах міста на суму 619 тис. грн.

“Для посилення пропускної спроможності очищено мережі зливової каналізації по вулицях Кауркова, Нововолинська, Героїв АТО, просп. Дружби”, – розповів начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації.




коментарів: 13
  1. розмазати дрібний щебінь як ікру на хліб, це не ремонт.
    при тому, що після першої зливи весь “ремонт” в водостоках вже.
    Отож бо, “освоїли кошти”, а не відремонтували дороги

  2. Я не став би так конкретно стверждувати це, як робить Миронюк. Хто може ці дані підтвердити актами виконаних робіт. Де вони самі – акти? Хто їх перевіряв? Приймав роботу. Підписи, відповідальні посадові особи… Зокрема, на наявність вмісту в відремонтованому міському шляховому полотні щебеню, смоли, піску, асфальту тощо, згідно технологій ремонтів.
    Потрібно, виконувати шурфування (як на вул. Тихій) і експертно визначати скільки і чого туди було закладено. І що, можливо, було вкрадено. У т.ч. й на “відкати”. Хто береться написати заяви в СБУ, прокуратуру, поліцію?.. Чи знову це робити мені?? Я можу, звичайно. Але ж є й інші борці за правду, на диванах, дачах і в кухнях.

    • Написати заяву в СБУ, прокуратуру,поліцію – то святий обов’язок кожного комсомольця! В СБУ,прокуратурі ,поліції комсомольські заяви викидають в туалет.

  3. а на дорогу до бужанківської не вистачило ну як же так . Їде той бідний шахтар голий, босий, може і без тормозка так його ще й кидає в різні боки на ямах. Жах та й годі

    • Та про ту стрьомну дорогу вже тут на сайтІ згадували, ляльки розпихали по дзюрах і що з того?писаниною в мережі справу з місця не зрушиш. Ту шахту скоріше затоплять аніж дорогу до неї відремонтують

  4. в суспільстві, в якому “доляр понад усе”. боротьба Анатоля нічого не дасть… сьогодні вкрадуть тут, завтра там…Це псіхологія суспільства, з нею неможливо боротися…хто більше вкрав той молодець

    • Комсомольці то взагалі добрі хлопці! Вони колись навіть серп та молот цілували. Але то давно вже било. Все менше їх. Шановний Анатоль останній могікан з комсомольців

      • мені все рівно, шо вони там цілували, мені цікаво, чому за совєтів Анатоль не боровся за якість доріг, а вони все рівно були якісними…оце загадка…

  5. от так завжди як мова про добробут шахтарів то завжди знаходяться відговорки:)

  6. А ДЕ РЕМОНТ ВУЛИЦІ ЧЕХОВА ???? ТАМ ЧЕРЕЗ БАГАТОРІЧНЕ НЕДБАЛЬСТВО САПОЖНІКОВА І ІЖЕ З НИМ ТРАНСПОРТ З ОККО , ЯКИЙ ПРОТИПРАВНО КОРИСТУЄТЬСЯ ЧАСТИНОЮ ВУЛИЦІ ЇЇ ВЖЕ ВЩЕНТ РОЗБИВ. ЗА ТЕ В ЧЕРГОВИЙ РАЗ БІЛЯ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЛИЛИ АСФАЛЬТ СМОЛОЮ – РОЗПИЛЯЛИ БЮДЖЕТ ….. КОЛИ ВИ НАЖЕРЕТЕСЬ МОЖНОВЛАДЦІ ????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер