<

За результатами пенальті чемпіоном світу з футболу-2022 стала Аргентина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 18.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
294
/ Коментарі відсутні

18-го грудня відбувся фінал Чемпіонату світу з футболу-2022. Збірна Аргентини обіграла збірну Франції за результатами пенальті з рахунком 3:3 (4:2) та здобула титул Чемпіонів світу.

У першому таймі француз Усман Дембеле порушив правила проти Анхеля Ді Марії, заробивши пенальті у власні ворота. З 11-метрової позначки не схибив капітан аргентинців Ліонель Мессі, – пише 5 канал.

Після цього аргентинці розіграли феєричну контратаку, в кінці якої Алексіс МакАллістер вивів Анхеля ді Марію практично на порожні ворота. 

У другому таймі французи змогли заробити пенальті – Отаменді сфолив проти Коло Муані. З позначки точним був Кіліан Мбаппе. 

А вже за хвилину, на 81-й хвилині Кіліан Мбаппе з пасу Маркуса Тюрама зрівняв рахунок у матчі. 

У підсумку гра перейшла в овертайми. У другому таймі додаткового часу Ліонель Мессі забив гол, добивши після сейву Уго Льоріса. 

За результатами серії пенальті перемогла Аргентина. Емільяно Мартінез відбив пенальті Кінгслі Комана, Орьєль Чуамені пробив мимо.

До слова, президент України Володимир Зеленський планував звернутися до світу перед фіналом Чемпіонату світу з футболу, але Міжнародна федерація з футболу (ФІФА) заблокувала демонстрацію звернення – про це заявили представники партії влади «Слуга народу» 18 грудня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок