<

За рейд у Луцьку виявили 27 автомобілів, які неправильно припаркувались

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 8.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

У Луцьку муніципали провели рейд і склали 27 протоколів на водіїв, які залишають свої автомобілі на тротуарах та порушують правила паркування. 

Власники автівок виїжджають на тротуари та пішохідні доріжки, перекриваючи прохід пішоходам, – повідомляють у  Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Порушення виявленні на вулицях Ветеранів,3, Конякіна, 14, Потапова, 1, Гордіюк,12, Гордіюк, 4а, Зацепи, 3, а також на проспекті Соборності,37, Молоді,13а, Волі, 16 г. 

Муніципали нагадують, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу.




коментарів: 2
  1. читаєш і дивуєшся.Яка проблема з паркуванням?Чому муніцепали жують соплі?Це гроші в міську казну.Квитанцію під щітку і прощу до каси.Не заплатив вчасно-через місяць 50% пені.Назбиралась добра сума-права анульовуються і авто на штрафмайданчик.Хтось пробував так паркуватись в Польші?А в Манхетені за таку парковку можна заплатити від 150 доларів.І ніхто не обладнує місць для парковки(паркінги по2-8доларі за годину)А наші водії постягували брухт з усього світу і тепер держава ще має забезпечити паркінгом.Тьма людей їздить в Європу,але там вони чемні і слухняні.Паркуються нормально,пішоходів пропускають,а дома бидло бидлом.Свою країну вважають хлівом. Зараз вік компьютерів-кожне порушеня фіксувати ,а потім карати ,позбавляти прав злісних порушників.Ті хто порушує правила і страховку повинні більшу платити.Нічого нового- весь світ так живе.А то пуста мова.Дайте муніципалам процент від штрафу і небуде проблем з автохамами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок