<

За ремонт волинської траси до Євро-2012 досі не розрахувалися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:38 | 26.10.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Близько 31 мільйона гривень досі боргує Служба автомобільних доріг області підрядникам, які ремонтували трасу Київ-Ковель-Ягодин до Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012».

Про це в коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські новини повідомив очільник ДП «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков.

Реконструкцію міжнародної траси планували завершити до Євро-2012. Кілька ділянок старої «бетонки» мали перетворити на дорогу І класу. Там мали бути 4 смуги, з найновішим асфальтовим покриттям. Але як інформував очільник Служби автомобільних доріг області Анатолій Посполітак навесні 2014 року, з 2011 року вже на рахунок Служби не надходило жодних коштів за ці роботи. Встигли повністю зробити лише 2 ділянки – в передмістях Любомля та Ковеля. Там, як і планувалося, дорога має 4 смуги.

Борги за виконані роботи на цій ділянці досі непогашені, каже Олександр Зіньков. Так, з його слів, Служба автомобільних доріг боргує підрядникам близько 31 мільйона гривень, з них 240 тисяч гривень Волинському облавтодору. Він відомив, що ці борги побудуть погашатися з кредитних коштів.

«До ремонту траси Ковель-Ягодин залучалися підрядники, перед якими Служба автомобільних доріг боргує ще близько 31 мільйона гривень за виконані роботи. Ці борги не списані. Уже є постанова уряду, є лімітна довідка, і очікується надходження 33 мільйонів гривень кредитних коштів для розрахунку з цими підприємствами», – поінформував він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер