<

За п’ять днів в поліцію Луцька подали заявки 2356 кандидатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 8.08.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Із тих, хто вирішив вступити до лав патрульної поліції Луцька, подали анкети он-лайн 71,9%, а 28,1% заповнили документи безпосередньо в пункті прийому анкет.

Серед охочих поповнити ряди поліції 62,5% – чоловіки. 63,3% претендентів мають вищу освіту, 18% – студенти. Із числа поданих заявок бажання працювати у новій поліції виявили 5,6% діючих працівників органів внутрішніх справ, – повідомили у прес-службі міліції області.

– Ми зацікавлені у тому, щоби до процесу формування нової поліції долучилося якомога більше охочих. Конкурсний відбір кандидатів до новоствореного підрозділу проходить прозоро, він позбавлений будь-яких корупційних схем і зв’язків. За можливість поповнити лави поліції Луцька всі борються на рівних умовах, без жодних переваг. Уже офіційні дані за перший тиждень свідчить, що відбір поліцейських у Луцьку буде жорсткий: із 15-ти кандидатів на службу залишиться лише один, – відмітив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Набір у патрульну поліцію в Луцьку триває. Документи приймаються за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 1 (2-й поверх), з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00. Анкету можна заповнити он-лайн: www.mvs.gov.ua. Подати анкету можна буде до 18 серпня. Телефон гарячої лінії: (0332) 742-555.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця