<

За повідомлення про «псевдомінування» ковельчанину загрожує до шести років в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 22.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Слідчі Ковельського відділу поліції повідомили 22-річному місцевому жителю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Мова йде про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності. Зловмисникові загрожує від двох до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

12 березня на лінію «102» надійшло повідомлення про замінування на вулиці Володимирській у Ковелі територіального реєстраційного сервісного центру. Правоохоронці евакуювали з приміщення 20 осіб. Спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області оглянули будівлю та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів не виявили.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

У рамках проведення досудового розслідування оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв не судимий 22-річний ковельчанин.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні інкримінованого злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа