<

За підсумками «Рамштайну-6» Україна отримає новітні системи ППО та необхідну техніку для наступу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:16 | 13.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
121
/ Коментарі відсутні

На брифінгу, присвяченому підбиттю підсумків зустрічі союзників, стало відомо, що Збройні Сили України отримають усю необхідну техніку для контрнаступу.

Україна отримає новітні системи ППО та необхідну техніку для наступальних операцій. Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на брифінгу за підсумками зустрічі “Рамштайн-6”, яка відбулася 12 жовтня в Брюсселі (Бельгія), повідомляє “Фокус”.

“США разом зі союзниками докладуть максимум зусиль, щоб у ЗСУ й надалі було все необхідне”, — сказав Остін.

Він уточнив, що має на увазі наступальні операції Збройних Сил України в межах контрнаступу на південному сході нашої країни.

Він також додав, що українські військові ефективно звільняють тимчасово окуповані російськими військовими території.

Зі свого боку, голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив про те, що Україна в найближчому майбутньому отримає системи ППО, які зараз перебувають на озброєнні європейських союзників і армії США. Оскільки наша країна поки що не може самостійно створити й впровадити в оборонне виробництво подібну систему захисту неба.

Також на сьогоднішній зустрічі союзників Франція пообіцяла віддати Україні три ракетні установки LRU M270. Це модернізований аналог HIMARS на гусеничному ходу. У законсервованому стані в Міноборони країни перебувають 40 таких установок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер