<

За підробку документів волинський підприємець сплатив 600 тис грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:17 | 7.07.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Директор транспортного підприємства вніс корективи у документи, намагаючись, таким чином, ухилитися від сплати податків у розмірі 600 тисяч гривень.

Справу у кримінальному провадженні про вчинення керівником одного із приватних підприємств службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 366 КК України), передали до суду, – інформує прокуратура Волинської області.

Директор підприємства, яке надавало транспортні послуги, у лютому 2020 року, подаючи заявку на оформлення спецдозволу для проїзду дорогами України великовагового та негабаритного транспортного засобу, який мав доставити вантаж із Польщі, вніс у неї завідомо неправдиві відомості щодо маршруту вантажівки (зменшив його протяжність на майже 1200 км) та подав на погодження до Державного агентства автомобільних доріг України.

Через незаконні дії директора підприємство недоплатило у бюджет майже 600 тисяч гривень єдиного збору за проїзд автодорогами великовагового транспорту.

Згодом керівник підприємства визнав свою винуватість у вчиненому, щиро розкаявся та відшкодував усю суму заподіяних його незаконними діями збитків.

Далі – слово за судом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер