<

За перший місяць 2018 року волиняни заплатили майже 18 мільйонів гривень військового збору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:48 | 23.02.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У перший місяць 2018-го року з доходів волинян до держбюджету сплачено 17,8 мільйона гривень військового збору.

Це на 42,3 відсотка більше проти січня 2017 року, – повідомляє прес-служба ГУ ДФС.

«Найлегальніша оплата праці у розмірах, які гарантує держава, дозволяє щомісяця мобілізувати до бюджету вагомі суми військового збору. Відтак, завдяки соціально відповідальним працедавцям фінансуються питання, пов’язані з виконанням завдань на сході країни. Тож, кожен, хто отримує легальні доходи, з яких сплачуються податки, щомісяця робить свій посильний, але надзвичайно важливий внесок в обороноздатність держави», – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що переважна більшість волинських працедавців дотримуються гарантій в оплаті праці, відповідно сумлінно сплачують так звані зарплатні податки.

«Лише у січні фахівці територіальних органів ДФС у Волинській області спілкувалися з 934 суб’єктами господарювання, які у 2017 році виплачували зарплату менше мінімального розміру, гарантованого державою. Переважна більшість із них- 897, дослухалися до наших аргументів та підвищили оплату праці. Відповідно, бюджет отримає додаткові суми ПДФО та військового збору», – розповіла Світлана Савчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця