<

За перші 3 тижні отримано 220 запитів за довідками про несудимість

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:09 | 22.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За перші 3 тижні отримано 220 запитів за довідками про несудимість, радимо зважати на час їх оброблення (10-14 днів) і звертатися заздалегідь. Незабаром ця послуга надаватиметься онлайн

З 01 лютого 2017 року в сервісних центрах МВС доступна послуга видачі довідки про відсутність судимості.

Орієнтовний строк оброблення запиту на отримання довідки 10-14 днів. Зважаючи на це, радимо враховувати зазначений час і звертатися до сервісних центрів МВС заздалегідь.

Відповідно до законодавства довідка про відсутність судимості видається в сервісних центрах МВС безкоштовно в строк до 30 календарних днів з дня надходження запиту. Ми робимо все можливе для зменшення таких максимально дозволених часових меж.

 «У сервісних центрах МВС Волині довідка про несудимість для подачі у військкомат формується протягом 3-4 днів, у всіх інших випадках це займає 10-14 днів з моменту звернення, — коментує керівник регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко. — При цьому ми вдосконалюємо процедуру роботи у даній сфері, Головний сервісний центр МВС розроблює онлайн-механізм отримання довідок. Вже за перші 3 тижні впровадження нової послуги сервісними центрами МВС Волині отримано 220 відповідних  звернень».

Замовити довідку в сервісних центрах МВС можна з вівторка по суботу у зручний час з 9:00 до 18:00 (у суботу до 16:45) без обідньої перерви та незалежно від місця Вашої реєстрації або проживання.

Адреси сервісних центрів МВС розміщені за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок