<

За ніч у Луцьку зловили трьох п’яних водіїв: один з них пропонував хабар патрульним

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:01 | 16.09.2021 / Новини / , , /
Перегляди
95
/ 1 коментар

Вночі 16-го вересня у Луцьку виявили трьох керманичів, які перебували у стані сп’яніння.

Так, кермувальника Renault Scenic патрульні виявили на проспекті Грушевського. 62-річний чоловік порушив ПДР, а згодом під час спілкування з останнім поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці зупинки – 1,70 проміле, що в 8 разів перевищує допустиму норму, – повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Згодом водія ВАЗ 2109, який керував у стані сп’яніння патрульні виявили під час патрулювання на проспекті Відродження. Результат огляну на визначення стану алкогольного сп’яніння дорівнював 1,89 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

А близько 5 години ранку на вулиці Львівській за порушення ПДР інспектори зупинили автомобіль Opel Vivaro. Під час спілкування патрульні помітили у 57-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляну на місці події – 1,28 проміле, що в 6 разів перевищує допустиму норму.

Однак з метою уникнення відповідальності, кермувальник запропонував патрульним неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за такі дії, однак чоловік це проігнорував і поклав грошові кошти у розмірі 2 тисячі гривень до службового автомобіля. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

Також на всіх порушників патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер