<

За невиконані роботи перерахували 4,7 млн грн: інженера підозрюють у «відмиванні» грошей на будівництві казарм у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 24.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно інженера, який підозрюється в неналежному виконанні обов’язків з технічного нагляду на об’єктах будівництва казарм для військовослужбовців на території Волинської області.

Про це повідомляє військова прокуратура Західного регіону України, – передає Волиньпост.

За версією слідства, інженер під час будівництва казарм на замовлення Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міноборони України, ймовірно, неналежно виконав свої обов’язки та погодив офіційні документи підрядника з неправдивими відомостями по обсягах та якості виконаних будівельних робіт.
Внаслідок цього комерційній структурі незаконно перераховано 4,7 млн грн бюджетних коштів за фактично не виконані роботи.

Окрім того, в іншому кримінальному провадженні повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України керівнику комерційного підприємства, яке виконувало вказані будівельні роботи. Перевіряється причетність до вчинення злочинів інших службових осіб.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювало територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер