<

За наполяганням волинських фіскалів підприємці легалізували майже 200 найманих працівників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 23.04.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Легалізовані 192 наймані працівники на Волині отримали 283 тисячі офіційної зарплати, а бюджет – 30 тисяч гривень ПДФО і 88,3 тисячі гривень ЄСВ.

Працю цих трудових нелегалів використовували 133 місцеві підприємці-фізичні особи, – повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Волинській області.

«Ми не ставили за мету штрафувати підприємців, котрі не завжди зважають на дотримання гарантій в оплаті праці і надають перевагу неофіційному працевлаштуванню людей, котрі на них працюють. Під час заходів фіскального характеру виявили лише 8 неналежним чином оформлених найманих працівників. А решта легалізованих працівників – це результат роз’яснювало-профілактичних заходів», – запевнив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

В Головному управлінні ДФС у Волинській області вкотре звертають увагу працедавців на обов’язковість неухильного дотримання трудового і податкового законодавства.

«Саме податок на доходи фізичних осіб складає чималу, а подекуди основну частину доходів бюджетів кожного району. Тому  питання легалізації трудових відносин набуває стратегічного значення для самостійності  і самодостатності кожної територіальної одиниці,» – підкреслив Віталій Чуй.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок