<

За надання хабаря поліцейським, ковельчанин сплатив 17 тис. грн штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 25.03.2021 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Подія трапилась ще 21-го січня, на автодорозі сполученням «Ковель-Камінь-Каширський», патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Passat. Водій, 34-річний ковельчанин, порушив правила користування зовнішніми освітлювальними приладами та кермував автівкою без посвідчення водія. Щоби уникнути відповідальності чоловік запропонував 500 грн хабаря поліцейському.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції.  Факт дачі хабаря належним чином зафіксували, гроші вилучили. За порушення правил дорожнього руху поліцейські склали на порушника адмінматеріали.

За фактом надання неправомірної вигоди поліцейському слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування завершили. Волинянину повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого злочину, кримінальне провадження з обвинувальним актом направили у суд.

Розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні дане кримінальне провадження, Ковельський міськрайонний суд Волинської області визнав волинянина винуватим у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді 17 тис. грн штрафу. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер