<

За минулий тиждень на Волині ліквідували 14 пожеж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:49 | 23.06.2021 / Новини / /
Перегляди
49
/ Коментарі відсутні

У період з 14-го по 21-ше чеврня підрозділами пожежно-рятувальної служби області здійснено 14 виїздів на гасіння пожеж, 10 – на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це інформує управління ДСНС України у Волинькій області.

Щодо проведення аварійно-рятувальних робіт:

15 червня о 04:25 у с. Боголюби Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода: легковий автомобіль злетів у кювет, де зіткнувся з бетонною трубою меліоративної канави.

Внаслідок автопригоди двоє людей загинули, одна отримала травми. Працівники відділення групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення та 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька деблокували потерпілого з автомобіля та передали до карети швидкої допомоги.

Щодо ліквідації пожеж:

16 червня о 08:28 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу – горіла цегляна господарська будівля у місті Ковелі. Пожежу ліквідували бійці 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ковеля. Під час гасіння виявлено тіло 80-річного чоловіка з інвалідністю.

Причина пожежі – необережність під час куріння.

Знешкодження вибухонебезпечних предметів:

За минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Волинській області знешкодили 5 вибухонебезпечних предметів часів Другої Світової війни, виявлених у Луцькому та Ковельському районах.

Загалом з початку року волинські піротехніки вилучили та знешкодили 285 вибухонебезпечних предметів, очистили територію площею 3,28 га.

Щодо необережного поводження на воді:

Упродовж минулих вихідних на водних об’єктах Волині загинуло четверо осіб, з них – 1 дитина, 1 людина була виявлена в технічній водоймі. Загалом з початку року на водоймах Волинської області загинули 17 людей, з них 3 дітей.

Зокрема 18 червня о 14:43 до служби 101 надійшло повідомлення про те, що в Луцьку на теремнівському ставку втопився 33-річний лучанин. Тіло потепельника вилучили з водойми співробітники групи водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення.

21 червня матроси-рятувальники, які працюють на комунальному пляжі на річці Стир у Центральному парку відпочинку імені Лесі Українки у м.Луцьку врятували молодого чоловіка та хлопчика.

Обідньої пори молодий чоловік віком 29 років, усупереч забороні рятувальників на посту, пішов купатися у нетверезому стані, почав тонути. Рятувальники вирушили йому на допомогу на човні і в останній момент встигли вхопити його за руку, хоча він уже повністю був занурений у воду.

О 18:10 матроси-рятувальники надали вчасну допомогу хлопчику віком 12 років, який почав тонути на середині річки. Рятувальники кинули йому спеціальний засіб – кінець Александрова і витягнули потопаючого на берег.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер