<

За минулу добу сепаратисти 25 разів обстріляли позиції українських військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 30.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ситуація в зоні АТО продовжує загострюватися, за минулу добу сепаратисти 25 разів обстріляли позиції українських військових, повідомляє прес-центр АТО.

“Найспекотнішою точкою залишається Донецький напрямок, де бойовики 14 разів обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки і шахти Бутівка зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, а також мінометів калібру 82 і 120 мм”, – йдеться в повідомленні.

Поблизу Луганського і Новгородського противник вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку по позиціях сил АТО поруч з Широкиним, Гнутовим, Павлополем, Комінтерновим ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 82 і 120 мм.

Укріплення українських військових в районі неподалік Докучаєвська і Березового ввечері противник обстріляв зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

На Луганщині минулої ночі було відносно тихо, зазначається у звіті.

Водночас в ДНР заявили, що ЗСУ перебили в деяких районах лінії електропередач, можливе віялове відключення від світла на невизначений термін. Також через це можливі перебої з водою. “Блимає світло в районах Донецька, Макіївки і в Горлівці. Йде сильний бій в районі ЯПГ. Райони ЯПГ, навколо Горлівки, траса Світлодарськ-Дебальцеве, Трудовська, Оленівка, Докучаєвськ, Комінтернове-Саханка і Луганськ-Станиця Луганська. Скрізь йдуть потужні бої, застосовуються стрілецькі, артилерія і міномети. Над лінією фронту десятки БПЛА”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер