<

За кермом був неповнолітній: повідомили подробиці ДТП у Луцьку, в якій збили чотирьох людей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:16 | 12.12.2021 / Новини / /
Перегляди
834
/ коментарі 4

У Луцьку Renault, втікаючи від поліцейських, збив чотирьох пішоходів, серед них є дитина. За кермом легковика був неповнолітній.

Про це повідомив у фейсбуці перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Нагадаємо, Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів.

Патрульні помітили автомобіль Renault Megane, який перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, яка поділяє транспортні потоки протилежних напрямків, чим порушив ПДР. Керманич не відреагував на вимогу поліцейських про зупинку та почав тікати. Ігнорування вимог про зупинку, грубе порушення ПДР, створення небезпеки інших учасників дорожнього руху.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

Після того, як автомобіль направився на проспект Соборності, кермувальник проїхав на забороняючий сигнал світлофору та здійснив наїзд на п’ятьох пішоходів, які переходили проїжджу частину дороги на регульованому пішохідному переході.

А за кілька метрів неповнолітній керманич не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з деревом, електроопорою та дорожнім знаком. Троє осіб, яким по 15-16 років, після зіткнення намагалися втекти з місця події. Однак хлопця, який був за кермом, одразу затримали на місці події. Інших двох пасажирів повернули на місце події ТОРівці.

Як зазначив Суспільному завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, двох травмованих в аварії доправили до міської клінічної лікарні, ще одну жінку у важкому стані – до обласної клінічної лікарні.

«39-річну жінку з політравмами, переломами кісток черепа та гомілок доправили до обласної клінічної лікарні», – підтвердив головний лікар закладу Олександр Дудар. З його слів, жінка без свідомості перебуває у реанімації.

Зі слів заступника директора Луцької міської клінічної лікарні Андрія Смольянінова, до закладу за медичною допомогою після аварії на проспекті Соборності звернулося троє людей. Після огляду усіх відпустили додому на амбулаторне лікування.

В аварії також травмувалася дитина. Хлопчика наразі оглядають у травмпункті обласної дитячої лікарні. «Вирішується питання, у яке відділення госпіталізовувати дитину», – розповіла медична директорка з інформаційно-аналітичної роботи закладу Тетяна Жураківська.




коментарів: 4
  1. Жесть називається тоді, коли цього виродка, який був за кермом, і його поплічників ще хтось наважиться назвати :”Так тож наші діти”

  2. Розстріляйте виблядків та й все тут.
    Суспільство хоч натрошки чистішим стане

  3. В колонію для таких же виродків відправлять певно. Чи думаєте можна ‘понять і простіть’ ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок