<

За добу в зоні АТО один військовий загинув, двоє поранені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 6.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За добу один український військовослужбовець загинув, один – поранений, один має контузію.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, – пише Корреспондент.

На Луганському напрямку географія бойових дій дещо розширилася. Окупанти перекинули додаткові сили в Слов’яносербськ і обстріляли найближчі українські позиції з мінометів і танка. Також, як і в минулі дні, противник відкривав вогонь біля Станиці Луганської і в Попаснянському районі.

Загалом за минулу добу на Луганському напрямку були зафіксовані 12 ворожих обстрілів, у тому числі п’ять – з важкого озброєння.

На Донецькому напрямку поновились активні бойові дії – у Пісках. Противник здійснив два потужних мінометних обстріли позицій українських військ. Окупанти більше години вели вогонь по території зруйнованого донецького аеропорту.

Також традиційно дуже неспокійно в Авдіївській промзоні, де ворожі обстріли тривали майже три години. Крім цього, терористи відкривали вогонь по Луганському, Новгородському і Верхньоторецькому.

Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку сталося вісім ворожих обстрілів, у тому числі чотири – з важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку, як і в минулі дні, обстріли тривають по всьому фронту. Бойовики систематично порушують режим тиші в Мар’їнці, Тарамчуці, Старогнатівці і на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Через дії окупантів українські війська неодноразово відкривали вогонь у відповідь.

Загалом за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 20 ворожих обстрілів, зокрема один мінометний.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця