<

За добу в зоні АТО загинуло 15 українських бійців – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:33 | 8.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Позиції сил АТО обстрілюють із важкого озброєння, калібр якого перевищує 100 мм. Тільки за 7 листопада загинуло 15 українських бійців.

Новину повідомив боєць і директор департаменту по співпраці з волонтерами та АТО міжнародної дипломатичної місії «Європейська Україна» Юрій Данилов, – передає «Преса України».

«Ситуація за рік не змінилася… А увійшла у звичку… До речі, за сьогодні 15 загиблих у нас … Обстріл калібром вище ста», – повідомив Данилов пізнього вечора 7 листопада.

Данилов – не перший, хто вказує на те, що бойовики давно вже почали обстрілювати позиції ЗСУ з крупнокаліберного озброєння, яке у відповідності до Мінських угод має бути відведене від лінії розмежування. Своєю чергою, про відведення заявляла як українська сторона, так і терористичні сили «ДНР» та «ЛНР». І все ж в соцмережах сповіщають про невиконання бойовиками своїх обіцянок.




коментарів: 3
  1. Нелюди,тварини-нічого людського,морального у цих скотів із “ЛНР”-“ДНР”.Хочеться запитати у тих,хто голосував за “Опозиційний блок”,який був і є винуватцем війни,вони що-проти миру в Україні?Збирайте своє шмаття і вон з Нововолинська,бо рано чи пізно ви станете ізгоями,сліпці!…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця