<

За добу в зоні АТО поранили одного військового

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:28 | 5.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Кількість обстрілів зросла до 52, що є рекордним показником у новому, 2017 році.

За добу в зоні АТО число обстрілів зросло до 52, що є рекордним показником у новому, 2017 році, заявив спікер Міноборони полковник Олександр Мотузяник, – пише Корреспондент.

У штабі АТО повідомили, що на Маріупольському напрямку вогонь вівся з мінометів різних калібрів по Водяному, Лебединському і Широкиному. З гранатометів і стрілецької зброї – по Гнутовому, Широкиному, Талаківці і Павлополю. По Широкиному неодноразово вела вогонь БМП.

На Луганському напрямку по Новозванівці і Богуславському стріляли зі 120-міліметрових мінометів, а по Новоолександрівці і Станиці Луганській – з гранатометів.

На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська вели вогонь по українських позиціях у районі Троїцького.

Зі 120- і 82-міліметрових мінометів противник вів вогонь по Троїцькому, а також по Зайцевому і Луганському. З гранатометів і стрілецької зброї неодноразово обстрілювали Луганське, Авдіївку і Круту Балку.

Мотузяник додав, що один військовослужбовець отримав поранення на Світлодарській дузі.

“За минулу добу в результаті бойових дій жоден український військовий не загинув, один боєць отримав поранення. Це сталося на Світлодарській дузі в результаті ворожого мінометного обстрілу”, – сказав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер