<

За добу в Україну евакуаційними рейсами прибули понад пів тисячі пасажирів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 3.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Протягом доби 2 травня в Україну евакуаційними рейсами прибули понад 550 пасажирів. Під час проведення температурного скринінгу ознак захворювання на коронавірусну інфекцію у них не виявили.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

«Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» оформили чотири спеціальні пасажирські авіарейси з Нью-Йорка (США), Лісабона (Португалія), Парижа (Франція) та Цюриха (Швейцарія). Цими літаками в Україну прибуло понад 550 пасажирів», — йдеться у повідомленні.

Пасажири цих авіарейсів обрали карантинні обмеження із застосуванням мобільного додатку «Дій вдома».

«Після перевірки співробітниками Держприкордонслужби реєстрації в додатку ці особи відправилися на двотижневу самоізоляцію за вказаними адресами», — уточнили в Держприкордонслужбі.

Загалом, минулої доби у пунктах пропуску на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби оформили на в’їзд та виїзд приблизно 15 тисяч людей. Під час проведення температурного скринінгу ознак захворювання в жодного не виявили.

Порушників режиму самоізоляції минулої доби на кордоні теж не зафіксували.

Водночас, 2 травня надійшло лабораторне підтвердження захворювання на COVID-19 ще одного представника ДПСУ в Одеській області. У нього спостерігається легкий перебіг хвороби.

У підрозділі провели дезінфекцію приміщень та направили на самоізоляцію та під контроль лікарів відомства персонал, який контактував з хворим.

Станом на сьогодні, 3 травня, на COVID-19 у Держприкордонслужбі хворіє 15 військовослужбовців та працівників відомства, 1 військовий одужав.




один коментар
  1. Прибуло понад 550 пасажирів? А у нас вже тисячі лижі навострили втекти назад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця