<

За добу на Волині склали 14 протоколів щодо порушення карантину, в Україні – 270

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:13 | 20.03.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

19-го березня порушення правил карантину співробітники поліції виявили у Луцьку, Нововолинську та Любомлі. 

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Станом на 18:00 на Волині співробітники поліції склали 13 адміністративних протоколів на правопорушників за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей)  Кодексу України про адміністративні правопорушення: 11 – у Луцьку, та по одному – у Нововолинську та Любомлі. 12 з них стосуються роботи торговельних закладів, 1 –  заборони на перевезення понад 10 пасажирів. 

Зазначають, що поліцейські до завершення карантину контролюватимуть виконання обмежувальних заходів. 

Станом на ранок 20-го березня в Україні до вказаних заходів залучилися близько 15 тисяч поліцейських та 2,5 тисячі військовослужбовців Національної гвардії України.

У результаті поліцейські виявили порушення та склали 270 адміністративних протоколів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Найбільше порушень виявили на Донеччині. Там поліцейські склали 58 адмінпротоколів. Також порушення виявлені у Києві (31 протокол), Запорізькій (25), Київській (24), Херсонській (21), Сумській (19), Черкаській (18), у Волинській (14) та Вінницькій (13) областях. Окрім того, 10 адмінпротоколів склали у Львівській області, по 9 – у Рівненській та Кіровоградській областях, 4 – у Миколаївській, по 3 – у Закарпатській, Полтавській та Чернігівській областях, 2 – у Житомирській. Ще по одному протоколу склали поліцейські в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій областях та на Одещині.

Поліцейські продовжують нести службу у складі мобільних груп, піших нарядів, автопатрулів, ГРПП, слідчо-оперативних груп тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця