<

За добу на Волині 9 пожеж зафіксували рятувальники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:44 | 26.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

9 пожеж зафіксували рятувальники у Луцькому, Старовижівському, Рожищенському та Горохівському районах, а також у місті Луцьку.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Зокрема о 05:28 до Служби «101» надійшло повідомлення про загорання господарської будівлі на вулиці Травневій у селищі Стара Вижівка. За дві хвилини на місці події уже були рятувальники. На цей момент вогонь уже сягнув даху. О 05:30 бійці ДСНС локалізували пожежу, а о 06:00 ліквідували її остаточно. Вогонь устиг завдати чималої шкоди, знищивши інструмент, дошки та речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Близько 17-ої години трапилася пожежа в житловому будинку у селі Кам’януха Маневицького району. Пожежу приборкали рятувальники селища Маневичі, проте полум’я устигло знищити 4 квадратних метри перекриття та пошкодило ще 8 квадратних метрів покрівлі. За попередніми даними, загорання трапилося через порушення правил безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Ймовірно, з цієї ж причини горів житловий будинок у місті Рожище на вулиці Гагаріна. Пожежу загасили рятувальники з райцентру, а також працівники місцевої пожежної охорони сіл Переспа та Доросині.

Увечері у селі Кутрів Горохівського району трапилася пожежа у приватному житловому будинку. Щільні клуби диму помітила сусідка. Жінка спробувала зайти у помешкання, проте двері були замкнені зсередини. Тож, не гаючи часу, вона побігла скликати сусідів та зателефонувала на «101». Ще до прибуття рятувальників місцеві жителі загасили тліючий матрац, після чого виявили у будинку тіла трьох людей: 67-річної власниці та її 62-річного співмешканця, а також 32-річного сина господині. Імовірно, лихо трапилося через необережне поводження з вогнем під час куріння.

Увечері цього ж дня співробітники частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька під час ліквідації пожежі у двокімнатній квартирі на проспекті Грушевського в обласному центрі врятували 40-річного господаря та передали до рук медиків. З опіками передпліччя чоловіка госпіталізували до міської клінічної лікарні. Пожежа була локалізована о 20:56, а остаточно ліквідована о 21:10. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем власника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця