<

За добу інтернет-шахраї ошукали волинян на понад 200 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:24 | 28.08.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

27-го серпня до поліції Волині надійшло сім повідомлень від громадян про шахрайства. Зловмисники шляхом обману ошукали жителів області на понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

До Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від 37-річної жительки Луцького району. Жінка повідомила, що під час телефонної розмови невідома особа, представилася працівником банку, вивідала реквізити для нібито розблокування банківської картки та згодом викрала з її рахунку гроші у сумі 17 тисяч гривень. За добу до поліції Волині надійшло чотири подібних повідомлень.

Ще двоє волинян постраждали від рук шахраїв під час купівлі товарів через мережу Інтернет, а 54-річного жителя Горохівського району ошукали на 120 тис. грн. пообіцявши перегнати з-за кордону автомобіль.

За усіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України. Тривають заходи спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів. 

До слова, нещодавно інтернет-шахраї ошукали й мешканця Володимира-Волинського, якому запропонували купити картку на дизельне паливо від відомого бренду АЗС. Гроші він перерахував, а палива так і не отримав.

Також жительку Нововолинська псевдо-банкіри обдурили майже на 49 тисяч гривень. Вони представились працівниками банку і попросили перереєструвати картку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер