<

За десять днів Волинська митниця може отримати нового керівника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 8.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Про це під час позачергової сесії у четвер, 8-го вересня, повідомив голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Посадовець зауважив, що вже п’ять місяців область не отримує надходжень від митниці, які можна було б використати на ремонт доріг, – повідомляє Волинь 24

З його слів, раніше щомісяця обласний бюджет отримував близько 40 мільйонів гривень за рахунок перевиконання індикативних показників митницею. Тож він переконаний, що за п’ять місяців область втратила близько 200 мільйонів гривень.

Такий стан речей Ігор Палиця пов’язує з призначенням начальником Волинської митниці Олександра Шавлака, який раніше працював у Чернігівській області.

«Привели парня, який був звільнений з Чернігівської митниці, бо там була контрабанда цигарок… Він кришував там контрабанду, а сьогодні кришує її тут. Ми втратили 200 мільйонів гривень і за це він має відповідати», – наголосив голова обласної ради.

Очільник депутатського корпусу розповів, що звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з вимогою змінити керівника Волинської митниці, в іншому випадку він попередив про «радикальні дії», зокрема звернення до Президента.

«Гройсман відповів, що за десять днів прийде адекватна людина, яка буде звітувати за наслідки своєї роботи перед обласною радою. Я сподіваюсь, що ситуація зміниться після цього», – додав керівник Волиньради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа