<

За даними ООН у конфлікті на сході України загинуло понад 4,7 тисяч осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:00 | 7.01.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У конфлікті на Донбасі продовжують гинути люди. За даними ООН, там втратили життя вже понад 4,7 тисяч осіб.

Кількість загиблих внаслідок конфлікту на сході України, починаючи від квітня минулого року, перевищила 4,7 тисяч осіб, поідомила ООН у вівторок, 6 грудня, у своєму мікроблозі в соціальній мережі Twitter, – пише Корреспондент

Також у Twitter ООН опублікувала статистику стосовно втікачів в Україні. Так, кількість внутрішніх переселенців перевищує 610 тисяч осіб; ще 594 тисяч втекли до сусідніх країн, переважно до Росії.

Як повідомляла раніше Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) в Україні, ситуація на Донбасі в останні тижні ускладнилась. У своєму звіті від 4 січня спостерігачі від ОБСЄ звернули увагу на збільшення кількості випадків порушень перемир’я, внаслідок чого зросла й кількість постраждалих.

За словами голови Ради Безпеки ООН, у січні цього року Радбез ООН може провести засідання щодо України на прохання делегацій Великобританії та Литви. Востаннє Рада Безпеки ООН обговорювала ситуацію в Україні у рамках відкритого засідання 12 листопада 2014 року, йдеться у повідомленнях з мікроблогу ООН у Twitter.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер