<

З Волині вже третій рік поспіль знімають очки, – Кварцяний

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:57 | 25.01.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Наставник луцької Волині Віталій Кварцяний прокоментував рішення Дисциплінарного комітету ФІФА про зняття очок з команди.

“З Волині вже третій рік поспіль знімають очки. Приміром, зараз після осінньої частини чемпіонату, ми були в п’ятірці, а тепер – дев’яті. У цій ситуації жаль не стільки тренерів, скільки гравців, котрі професійно виконували свою роботу, – пише Корреспондент.

Закони, введені європейськими футбольними чиновниками, не піддаються здоровому глузду. Покарайте клуб, але навіщо знову бити по психології футболістів, які вірою і правдою домагалися результату? Ми не можемо вплинути на дане рішення, тому доводиться тільки змиритися, не більше. Якби це сталося в минулі часи, то я міг би піти в обком партії, домагатися, просити – і, впевнений, нас би почули. А зараз влада взагалі нічим не цікавиться, а клубне керівництво щодо цього, мабуть, має свої можливості і бажання.

Після оголошення цього рішення я заходив до хлопців у роздягальню після тренування. Сказав, що вони молодці і заслуговують тільки пошани за професійне ставлення до справи, і попросив їх не йти, а дограти сезон до кінця – хоча б заради наших уболівальників. Думаю, керівництво клубу організує нам збори, адже за будь-яких обставин тренувальний процес повинен бути. Не варто забувати, що Волинь ще бере участь у розіграші Кубка України та має реальні шанси поборотися за цей трофей. А в кінці сезону подивимося, що і куди”, – резюмував Кварцяний.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок