<

З початку року на Волині виявлено 27 підробок кузовів авто: будьте обережні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:08 | 17.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З початку року у сервісних центрів МВС у Волинській області зафіксовано 27 випадків виявлення транспортних засобів з підробленими номерами кузовів (21 з яких у територіальному сервісному центрі 0741, що в Луцьку), а також 3 факти підроблень документів, які були надані як підстава для проведення реєстраційних операцій авто (всі випадки у територіальному сервісному центрі МВС 0742, що в Ковелі).

Загалом за цей час в області проведено 26 091 реєстраційну операцію. Найчастіше з цього приводу громадяни зверталися до сервісного центру МВС у Луцьку (15 425 наданих послуг з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів).

Вкотре наголошуємо громадянам про можливі негативні наслідки ігнорування процедури експертних досліджень при купівлі транспортного засобу.

Разом з цим нагадуємо, що стаття 290 Кримінального кодексу України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» передбачає штраф від ста п’ятдесяти до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер