<

З опівночі 25-го листопада «євробляхарям», щоб в’їхати в Україну, доведеться заплатити за розмитнення авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 24.11.2018 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 8

Сьогодні вночі з 00.00 годин вступають у дію нові правила розмитнення євроблях. Таким чином, якщо резидент планує сьогодні здійснити перетин митного кордону України на автівці з іноземною реєстрацією і повернутися після 00.00 годин, то сплата митних платежів або грошової застави є обов‘язковою.  

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської митниці ДФС  Левко Прокіпчук.

“За новими правилами громадяни-резиденти мають право переміщувати транспортний засіб, що зареєстрований за межами України, в режимі транзиту за умови сплати грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України з метою вільного обігу. Таким чином, якщо резидент планує сьогодні здійснити перетин митного кордону України на автівці з іноземною реєстрацією і повернутися після 00.00 годин, то сплата митних платежів або грошової застави є обов‘язковою”, – зазначив Прокіпчук. 

Очевидно, що незначна кількість громадян змогли ознайомитись з цими змінами безпосередньо в газеті чи в Інтернеті. Саме тому Львівські митники разом з посадовими особами прикордонної служби попереджають подорожуючих про зміни ще при виїзді за кордон.

Проте, як повідомили інтернет-виданню «БУГ» на пункті пропуску «Устилуг» людей не інформували. На кордоні в пункті пропуску Устилуг ситуація зараз є критичною.Тут утворилися кілометрові черги, тому що прикордонники заблокували рух на мосту через річку Буг.

Складається враження, що все підлаштували, щоб сотні людей опинилися у пастці та були змушені повестися на умови, які ставлять нові закони.




коментарів: 8
  1. Самі того хотіли, два роки вибивали закон про розмитнення під радою. Так що вітаю вас, бляхарі, ви перемогли, ласкаво просимо під розмитнення.

  2. Сам маю машину на укр реєстрації, підтримую тих хто протестував, чому ми повинні розмитнювати авто найдорожче в Європі? Ми що самі багаті тут, самі більші раби? А ті мудаки що і далі готові платити по половині вартості авто за розмитнення кажу ще раз ви мудаки!!!

    • Ні, ви мудаки, тому що готові платити всім(митникам за “воздух”, білорусам за ввіз, різного роду “рішалам”), а в державу ні. По суті ви ще більші мудаки чим ті, які прийняли ці закони

      • Підтримую частково, бо дійсьно народ просто привик видумувати всякі махінації лиш би не платити. Але і податки зависокі…. їх однозначно треба знизити.

  3. Навіщо відразу мати?
    І звісно всі дуже раді що у вас є мільйони щоб платити такі ціни на комунальні, одягнути сім‘ю, купити поїсти і ще відкласти, а є люди в яких зарплата 3700 і вони цими коштами можуть тільки комунальні оплатити тому попрошу закрити свою губцю бо всі виживають як можуть, і такі люди як ви бездушні без краплі співчуття до тих хто зводить кінці з кінцями, повинні днями й ночами там стояти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа