<

З могили загиблого на Сході офіцера СБУ в Луцьку вкрали боксерські рукавиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:33 | 12.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У Луцьку зникли боксерські рукавиці з пам’ятника загиблого у Волновасі капітана СБУ Віктора Мандзика.

На монументі в пам’ять про Віктора Мандзика встановили боксерські рукавиці з каменю, адже він з 13 років активно займався боксом і отримав звання «Майстер спорту з боксу».

Про це пише Волинь24.

Вандали подумали, що рукавиці залізні і зняли їх. Однак потім, як розповіли очевидці, боксерські рукавиці облишили на кладовищі поблизу могили, зрозумівши, що вони – із каменю.

У Луцьку з могили загиблого на Сході офіцера СБУ зникли боксерські рукавиці

У Луцьку з могили загиблого на Сході офіцера СБУ зникли боксерські рукавиці

Батько Віктора Мандзика забрав боксерські рукавиці додому.

Віктор Мандзик народився 7 грудня 1986 року у Луцьку та був єдиним сином у батьків. З січня 2015 року Віктор Мандзик перебував у зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь в затриманні озброєного терориста.

Загинув 21 березня 2015 року у місті Волноваха. Вранці на в’їзді до міста троє людей, під виглядом українських добровольців (під керівництвом Дениса Гордєєва з позивним «Адвокат», помічника нардепа Андрія Денисенка й організатора приватної охоронної структури), зупинили три вантажні фури під приводом запобігання контрабанді товарів.

Близько 7:00 під’їхали працівники СБУ, виник конфлікт. У Мандзика відібрали службове посвідчення і табельну зброю – автомат АК74У. Після чого «Адвокат» зробив два постріли з автомата – перший у повітря, а другий – в голову Мандзика. Від отриманих поранень Віктор помер у машині «швидкої допомоги». Гордєєва та інших членів угруповання затримали протягом кількох діб, у лютому 2016 року обвинувальний акт стосовно 7 осіб передали до суду, їм інкримінують 11 статей Кримінального кодексу України.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер