<

З іменами військових та детальними планами атак: розсекретили документи окупантів щодо захоплення Києва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:41 | 20.04.2022 / Новини / , /
Перегляди
306
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці Київської області під час зачистки звільнених від окупантів територій знайшли секретні документи спецпідрозділів СОБР, ОМОН та Росгвардії, в яких йшлося про детальний план захоплення Києва.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов та опублікував відео.

Зокрема, у цих документах йшлося про хімзахист і «супутниковий» зв’язок агресорів, а також були списки російських спецпризначенців Смоленської області, які воювали на Київщині і мапа атаки на столицю.

Очільник поліції Київщини розповідає, що вони знайшли костюми хімзахисту. Очевидно, російські вояки вірили у фейки Кремля, що в Україні облаштовані біолабораторії.

За словами Нєбитова, костюми були запаковані ще у мішечки Другої світової війни. Спецодяг складається з «рибальських чобіт» та плаща з «музеїв», бо ніде в світі, крім росії, таких стародавніх костюмів немає.

Також головний поліцейський Київщини показав знайдену робочу мапу командира одного з військових частин рф. Вона є секретна і видавалася лише конкретним особам.

Під час огляду правоохоронці знайшли спеціальні печатки з датами виготовлення мапи. На знайденій мапі була дата 14.02.2022. За словами Нєбитова, таких документів є два екземпляри.

На мапі є частина Києва і написані відповідні підрозділи, які мали заходити до столиці та споруджувати блок-пости. Також на цій мапі є місцерозташування ДРГ, яка мала бути підтримка з неба, місце облаштування блок-постів та інше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа