<

З’явився морозний прогноз погоди на 18-те грудня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:13 | 18.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Найближчими днями в Україні буде морозно, подекуди випаде сніг.

Про це написала в Facebook Наталка Діденко.

“Температура повітря становитиме вночі -6-12 градусів, при проясненнях, на Півночі, Сході та у Центрі, до -12-14 градусів. Протягом дня також буде холодно, у вівторок очікується не вище -3-8 градусів. На крайньому півдні та на Закарпатті – від 2 морозу до 2 градусів тепла. Сніг випадатиме у західних областях, на значній частині території України – без істотних опадів. Ожеледицю ми не любимо, але вона – є і буде, як вредна рівновага до красивого снігу на деревах”, – написала метеоролог.

У Києві, за словами Діденко, 18 грудня істотні опади малоймовірні, вночі -7-9 градусів, вдень -5-7 градусів. Протягом тижня буде холодно.

“Цікава вимальовується надалі ситуація серед прогностичних схем: частина з них прогнозують тижневий мороз включно з вихідними, а одна моя улюблена прогностична модель, навпаки, дає на суботу-неділю потепління та збільшення опадів. Я притримуюсь точки зору улюбленої моделі, проте, якщо будуть зміни і “прихильники” морозу на 22-23 грудня перемагатимуть, звичайно ж, писатиму про це”, – написала синоптик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер