<

З’явилися фото з місця обстрілу автоколони з губернатором Донецької області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 11.07.2019 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

10 липня в районі південної околиці населеного пункту Гранітне з ПТРК був обстріляний вантажний автомобіль КрАЗ, який їхав у колоні, що супроводжувала губернатора Донецької області Павла Кириленка. В результаті обстрілу вантажний автомобіль КрАЗ повністю вигорів.

Відповідні фото опублікував Telegram-канал WarJournal, – передає УНІАН.

На кадрах видно, що в результаті атаки вантажний автомобіль КрАЗ повністю вигорів. Військовослужбовець намагається загасити осередки займання.

Нагадаємо, за даними штабу операції Об’єднаних сил, 10 липня в районі південної околиці населеного пункту Гранітне з ПТРК був обстріляний вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів Об’єднаних сил.

В результаті обстрілу один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Як повідомили ряд ЗМІ, під обстріл потрапила вантажівка, що супроводжувала очільника Донецької ВЦА Кириленка, який без попередження штабу ООС виїхав на передову.

У зв’язку з обстрілом вантажівки президент Володимир Зеленський доручив начальнику Генерального штабу – головнокомандувачу Збройних сил Руслану Хомчаку посилити активність ЗС зі знешкодження диверсійних груп.

У прес-службі глави держави також повідомили, що внаслідок обстрілу «автівка голови Донецької ОДА, що стояла неподалік, не постраждала».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок