<

З чим носити різні фасони жіночих джинсів: 9 літніх образів на кожен день

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:48 | 27.06.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
412
/ 1 коментар

Під час повномасштабної війни в Україні більшість жінок не мають можливості перебирати одягом, але у відносній безпеці тилу багато хто намагається виглядати красиво й охайно. Стилісти підібрали кілька вдалих поєднань джинсів із літніми блузами, топами та футболками.

Фахівці стверджують, що вдале поєднання можна підібрати з базових речей. Вони розповіли з чим якнайкраще носити широкі, прямі та вузькі джинси. Про це пише The lime.

Широкі джинси

Влітку 2022 року в моді джинси з широкими штанинами – палаццо, моделі з низькою посадкою в стилі 90-х та більш акуратні штани, розкльошені від стегна.

Широкі джинси добре поєднуються з більш вузькими топами, які врівноважують силует. Якщо ж ви хочете одягнути широку футболку або сорочку, її краще заправити за пояс: так образ не буде занадто мішкуватим.

Також особливою популярністю цього сезону користуються короткі топи та укорочені жилетки: їх обирають дівчата, які не бояться показати фігуру.

Прямі джинси

Джинси класичного прямого крою виграшно виглядають з більш вільним верхом, але довжину топа варто підбирати з огляду на тип вашої фігури. Власниці вузької талії можуть підкреслити її укороченим топом або сорочкою, заправленою в джинси. Якщо ж ви хочете приховати проблемну зону, можна носити джинси з майкою або коротким топом і широкою не застібнутою сорочкою.

Вузькі джинси

Скінні та завужені джинси добре поєднуються з жіночними блузами з широкими рукавами або розкльошеним низом. Так силует буде врівноваженим завдяки додатковому об’єму тканини, а всі проблемні місця – приховані.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер